Compareking – formidler din lånesøknad til flere banker kostnadsfritt

LÅN UTEN SIKKERHET TIL HVA DU VIL Compareking Lånakutt

Compareking lån 5000-500.000 kr fra 6,99%. Smålån, lån, kredittkort, refinansiering. Smålån er lån uten krav til sikkerhet og du kan bruke pengene til hva du vil. CompareKing søker i flere forskjellige banker for å finne det beste og billigste smålånet for deg. Har du flere kredittkort og små lån kan det være lurt å søke om refinansiering uten krav til sikkerhet. Refinansiering vil kunne gi deg et rimeligere lån. Du kan søke om lån fra 100 000 kr til 500 000 kr.

Forbrukslån

For å få innvilget et lån med svar på dagen er det viktig at du fyller inn korrekt informasjon i søknaden. Etter at du har sendt inn søknaden så tar Compareking den til dere samarbeidsbanker og sørger for at du får deres beste tilbud. Hvis du er fornøyd med lånetilbudet så kan og avtalen er signert så tar det vanligvis 1-2 virkedager før pengene er på konto.

Refinansiering

Du kan samle alle dine dyre smålån og kredittkort i et større lån med lavere rente

Smålån

Du får svar på dagen og pengene kan være på konto innen 1-2 virkedager. Ved å bruke Compareking så slipper du den kjedelige samtalen med banken din om hvorfor du trenger penger.

Kredittkort

Søk om kreditt på dagen – svar samme dag. Ved å søke om et kredittkort på dagen uten sikkerhet får du raskt svar.